• Ida Karolina

Be somebody nobody thought you could be.


På instagram florerer det med ulike motivasjons sitater. Det er mange jeg tenker over to ganger engang. Men denne har jeg hatt med meg i det siste. Kanskje fordi jeg følte meg litt provosert av det først. "Be somebody nobody thought you could be" Høres det skummelt ut eller motiverende? Hvem sine standarder er det vi prøver å leve opp til? Våre egne eller andres? Jeg tenker det kan være så lett at man liksom lever livet innenfor noen litt ubevisste rammer av hva man tenker er mulig å få til for seg selv. Bare for at man ikke vist interesse for noe tidligere og begynner med noe nytt betyr ikke det at man ikke kommer til å klare det eller passe til det. Det kan egentlig dreie som om hva som helst. Trening, ny jobb, ny hobby. Det blikket man kan få når man forteller noen om sine mål eller drømmer. Det blikket som sier noe som "er det noe for deg da egentlig" eller "er du sikker på at det er så lurt". Det blir som regel ikke uttalt i ord, men man vet så inderlig hvem det er som tror på deg egentlig, og hvem som ikke gjør det. Jeg vil ikke være en sånn som sår tvil i andre om hva de kan få til. Fordi jeg vet vi klarer så mye mer enn vi egentlig tror vi kan klare. Jeg synes det er utrolig kult når noen går etter drømmene sine og gjør sin greie uansett.

Gjør det du har lyst til. Kanskje ikke for å bevise noe for andre, men for at for seg selv bli bevisst hvilke rammer eller grenser vi setter for oss selv.

#motivasjon #justdoit

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com