• Ida Karolina

Happy New Year!! 🎉


Årets siste dag og mimretid. Sammen med gutta mine er jeg den heldigste jenta på jord 💖

Men egentlig betyr ikke selve nyttårsaften så mye for meg. Jeg opplever oftere høsten som en ny start. Kan hende det har sammenheng med ny skolestart på høsten. Jeg tror ikke på nyttårsforsetter. Man kan vel bestemme seg for ting når som helst på året.

Jeg tror på å gjøre mer av det som gjør meg glad. Jeg tror på å ikke gi opp og å prøve igjen når man ikke får det til. Jeg tror på å følge drømmen sin og å tro på seg selv, selv om ingen andre gjør det. 

I høst var jeg sikker på at dette vil bli et spennende (skole) år, og nå er jeg halvveis. Det tror jeg fremdeles.  I mai leveres masteroppgaven og hva som skjer etter det vet ikke jeg. 

Jeg har ingen nyttårsforsetter men jeg har mange ting jeg håper på.

Jeg har et mål; det er å levere oppgaven 15 mai. Og frem til da; time to step up the game 👊😘


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com