• Ida Karolina

Nei nå skriver jeg heller på norsk


Tenker på å bytte språk. Har vært veldig frem og tilbake på hva jeg skal velge for siden min. Har forsket litt på om jeg skal legge til et valg for å velge språk. Ulempen er at jeg må oversette alt..og det blir for mye arbeid akkurat nå.

Men å kunne velge språk selv for folk som besøker siden min vil være kjempegreit med tanke på at mange av de som er innom her kommer fra engelskspråklige land. Og mange av dere som følger meg på Instagram har andre språk enn Norsk. Så hvorfor ikke bare fortsette skrive på Engelsk, da til og med et mål for meg var å trene meg i å skrive på engelsk. Men samtidig holder jeg en knapp på å gjøre ting enkelt for seg selv i hverdagen. Denne siden er jo og unner konstant utvikling og ting vil forandre seg unner veis. Nå velger jeg å se hvordan det blir å skrive på norsk for en periode. Kanskje jeg skriver noe på Svensk innimellom og, vi får se.

Men er det ikke og slik at når noen besøker en side som er på et annet språk en sitt "morsmål på pcèn " så kommer det opp en sånn notification om at siden er på et annet språk og så kan du velge om du ønsker at googletranslate skal oversette for deg... Mener at det skjer for meg iaf.

XOXO - Ida Karolina

#bloggoftheday

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com