• Ida Karolina

Black and white challange


7 days, 7 black and white photos of your everyday life. No explanations, no people.  

Ingen forklaring på Insta. Men her kan jeg si noe om jeg vil. 

Dette er hjemme hos meg. Skippy vil at man blir med han bort til matskålen hans. Om kveldene kan man være helt sikker på at han spretter opp og løper etter så fort noen går mot kjøkkenet.  Han er ganske selskapssyk.

Ikveld føler jeg meg helt utslitt. Denne uka jobber jeg 9-5. Er ikke hjemme før kvart på 6. Da jeg tar bussen hjem er det mørkt ute. Gutta hadde allerede spist da jeg kom hjem. Etter at jeg hadde spist hjalp jeg gutta med leksene. Nå er de i seng og jeg lader på sofaen, surfer og ser på Netflix sammen med Skippy 😺 

XOXO Ida Karolina 


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com