• Ida Karolina

Superenkel forskning viser...


I helgen spurte jeg Instagram følgerne mine om hva de liker best; sorthvite bilder eller fargebilder.

Skal si resultatet ble slående;

Av de 50 som fått dette med seg var det alltså 15 som foretrekker fargebilder fremfor 3 som stemte for sorthvitt. Nå er jeg jo ikke jeg en racer på matte. Men tom jeg kan se at det er 5 ganger fler som vil ha farge bilder! Jøss.

Men hva mener så jeg da? Og har det noe å si hva andre syns om dette.

For det første så mener jeg at det kommer ann på om hva jeg velger, jeg har ikke tenkt å låse meg til det ene eller det andre. For det meste jobber jeg med fargebilder. Men noen ganger blir det bare så mye større effekt med sorthvitt. Det kommer ann på motivet.

Og om det betyr noe om hva andre mener om dette?

For det første så er dette et prosjekt hvor jeg virkelig prøver å bare gjøre min greie, jeg koser meg med å bare lage bilder på en måte som jeg selv synes er fint. Jeg har lyst til at dette skal være noe som er litt fritt fra frykten om hva andre måtte synse. Det er ingen som har lært meg om bilder eller sier til meg hvordan det bør være. Jeg deler bildene ut ifra meg selv. Og på en måte så er det jo litt skummelt å dele noe "eget" da.. For det det betyr noe allikevel. Dersom ingen likte bildene mine eller hadde lyst til å følge meg så er det ikke sikkert jeg hadde fortsatt å dele. Da kanskje det hadde død ut.

Så selvfølgelig blir jeg glad for at noen kan like bildene mine.Men det er ikke avgjørende.

Dette er egentlig vanskelig, og jeg trener litt på det hele tiden. Jeg trener på å dele ting ut i fra meg selv uten at hva andre vil tenke er styrende. Kanskje det høres lett ut for deg, men for meg gjør ting unødvendig slitsomme. Og idag trenger jeg så mye filter for en selfi...

#dowhatyoulove #dontquityourdaydream

XOXO - Ida Karolina

#dowhatyoulove #dontquityourdaydream

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com