• Ida Karolina

TGIM


Mandags kaffe  på Starbucks idag 💖

Helt rett med litt sterk kaffe på mandager. Jobber 11 - 19 denne uken og hadde litt tid til overs. Hadde gruet meg litt til idag. Men så gikk det visst fint allikevel. 

Igår spør Alfred er det lenge til fredag mamma? Ja det er 5 dager. Og så teller vi på fingrene. "5 dager - det er jo ikke lenge!" Min minste har skjønt det. Mye med det sitter i hodet. Don`t count the days, make the days count. 

Idag var jeg ikke hjemme før 8. Da var det ikke mye jeg fikk sett gutta. Men denne uken er unntak.

Jeg stod på kravene idag. Ringte og spurte om høyere lønn. En kollega av meg hadde gjort det da hun byttet avdeling, så da må jo seff jeg og si ifra om det! Skulle svar på mail, så kryss fingrene ;)

Hva synes dere er et bra bilde? I fotoblader er det bilder jeg bare kan drømme om å ta. Men er det alltid at bra utstyr gir så mye bedre bilder? Seff får du finere bilder med en mer proff kamera. Men kommer det ikke også an på andre ting. Som flaks...og som om du klarer å formidle noe, det er bare ikke noe fasit på hva et bra bilde er. Jeg har sykt lyst på et godt kamera men har ikke penger til det akkurat nå. Men jeg tar masse bilder hver dag. Hver eneste dag bruker jeg bilder på ulike måter. Liker at alt ikke trenger å være så bokstavert. At det går an å "lese" et bilde på ulike måter.

XOXO Ida Karolina 


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com