• Ida Karolina

Wix milestone!


You reached a milestone, keep ut the good work! Takk Wix for motiverende feedbak, og takk til de som følger meg

Nå ble tirsdagen min plutselig mye bedre. Ikveld er jeg bare så trøtt og sliten etter å ha jobbet sent. Så dette var en koselig liten overraskelse. Har virkelig ikke fulgt med så nøye på disse tallene. Denne bloggen er mest for meg selv, og for å prøve ut ting. Og det har variert veldig hvor ofte jeg postet. Så utrolig koselig å se at noen følger med! :) Det motiverer til å gjøre mer ut av det.

Poster denne unner kategorien "career" ;)

XO

Ida Karolina

btw - vil du ha en wix page, bare spør meg hvordan :)

#wix #dontquityourdaydream #numbers #follow #bloggoftheday

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com