• Ida Karolina

"Fall down seven times -stand up eight!"


Denne uken har vært tøff. Jeg har vært sjuk og virkelig ikke hatt verken krefter eller motivasjon til NOE. Og sånn er det. Innimellom krasjer i hver fall jeg. Men poenget er å komme seg opp igjen etterpå. Så. Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up again!

Jeg pleide å en "plakat" som jeg hadde laget til meg selv. Det var ulike bilder med quotes som jeg hadde printet og limt på et svært ark. Jeg hadde det på innsiden av døren til skapet på badet så jeg kunne se på dem hver morgen når jeg gjorde meg klar. Etter en lengre periode ble de på en måte oppbrukte så jeg tok dem ned. Men nå har jeg tenkt lage en ny plakat. Her er noen av mine utvalgte som kan bli med:

 • Just because my path is different desn`t mean I`m lost.

 • Better an oops than a what if.

 • Keep the ones that heard you when you never said a word.

 • I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

 • Don`t look for happiness in the same place you lost it.

 • Can you remember who you were before the world told who you should be?

 • Bosses don`t cancel.

 • Stars can`t shine without darkness.

 • Life becomes easier when you learn to accept the apology you never got.

 • One day, or day one. You decide.

 • Build your own pyramids, write your own hieroglyfs

 • Why join the navy if you can be a pirate.

 • Don`t be afraid of losing people. Be afraid of losing yourself trying to please everyone around you.

 • You only fail when you stop trying.

 • You got this.

 • Be somebody nobody thought you could be.

 • You don`t have to like me and I don`t have to care.

 • When people tell you it can`t be done it`s more a reflection of their limitations, not yours".

 • If you`re not doing what you love you are wasting your time.

Har du en favoritt så del den :)

XO

Ida Karolina

#quotes #motivationquotes

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com