• Ida Karolina

Frijay 😘


Idag är det extra skönt med helg!

Det har varit jättemycket att göra på jobbet och idag har den här tjejen till och med varit på jobbintervju!

Fick en bra känsla så nu är det bara att hålla tummarna. Får veta till veckan hur det går.

Jag hadde tagit bilen idag, annars tar jag alltid bussen. Men idag när jag skulle iväg på intervju på förmiddagen behövde jag bil. Eftermiddagen på jobb var sjukt hektiskt. Jag hann inte med första bussen hem. När jag en halvtimma senare kommit ända hem kom jag på att jag GLÖMDE BILEN i centrum. Jag tog bussen hem som på auto pilot. Hur tankspridd kan man vara?! Jahapp, så det var bara att ta bussen tillbaks då, för att köra hem igen.

Men nu är det äntligen fredag 💖 jag och pojkarna har just köpt SNES så ikväll är Nintendo kväll 😊

Xo

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com