• Ida Karolina

Hva er et bra bilde?


Hva er det som gjør et bilde til et bra eller mindre bra bilde?

Er dette et bra bilde?

Jeg liker fargene, kveldsstemningen og at det er litt tankefullt. Det ser litt kaldt ut med pelskragen (fake sef!) i profil, det lager en litt fin detalj, synes jeg. "The best is yet to come" har jeg sitert den med på Instagram

Er dette et bra bilde?

Jeg liker dette bilde på en annen måte. Supermario på en fot og gips på en fot, imens han spiller nintendo. Dette er et snapshot av et øyeblikk. Det funker for meg, men bryter sikkert med alle "anbefalinger" for hvordan et bra bilde "bør" være. Dette bilde forteller en liten historie, men det er ikke sikkert det er den jeg ville printet og hengt opp på veggen. Eller det kanskje akkurat det jeg burde?

XO

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com