• Ida Karolina

Sånt man kommer ihåg


Har fått jättemånga kommentarer om vad som har hänt efter mitt förra inlägg. Det är den här bilden alla sett och frågar vad som har hänt.

Min gamerpojke går på idrotts fritis et par gånger i veckan. Senast han var där hade han hoppat från en klättervägg och hade lite otur med hur han landade. Alla trodde han bara hade stukat foten men min man tog han för säkerhetsskull med till doktorn nästa dag. Doktorn trodde heller inte det var brutet men skickade han på röntgen och då visade det seg att det faktisk var brutet. Så då blev det gips. I 5 vekcor! Villken tur att vi inte planerat att åka skidor den här sportlovsveckan ändå!

När jag kom hem från jobbet visste jag att dom varit till doktorn men inte att dom varit och gipsat foten. Så jag blev lite överraskad när min pojke mötte mej med kryckor!

Men han var ju inte ledsen! Det här var ju jätte spännande! Han hade ju hur mycket som helst att berätta om sin dag om alt han varit med om och alla han mött och pratat med.

Det här är ju sånt man kommer ihåg för resten av livet. Att bryta ett ben blir en ju en sorts märkesdag.

Jag har brutit nyckelbenet två gånger faktisk. Det kommer jag väl ihåg.

Med benet i gips blir det nog en del gaming framöver.

XO

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com