• Ida Karolina

Idag er første dagen på noe nytt


På tide å stenge en dør og åpne en annen.

Idag har jeg begynt i en ny jobb. Alt er veldig nytt ennå og er bare på opplæring ennå, men det ser så bra ut så langt :)

Dette virker som en veldig bra endring selv om jeg ikke har hele oversikten ennå, men ser det ut til at det kan bety at jeg på sikt kan jobbe noe mer med dette prosjektet. At jeg kan organisere livet mer rundt det som betyr mest her i livet.

Det kuleste av alt er at når jeg første dag på opplæring treffer en jente som kommer fra sammen plassen som meg i Sverige og som har gått på samme vgs som meg! Hva er sannsynligheten? Akkurat det siste fikk jeg svar fra en kompis som sier det er 0,03% Har ikke regnet på selv. Men uansett - det er ikke så stor sannsynlighet - men veldig gøy :)

XO

Ida Karolina

#worklife

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com