• Ida Karolina

Lördagsmyys 💖


Igår hadde jag och minstemann en kvalitetsdag. 💖 Det här hadde vi planerat och längtat till i flera veckor. Storebror var på läger med scouterna och mannen var med och hjälpte till. Det är ju inte så ofta man har en hel dag med den ena bara. Mormor hadde skickat pengar så det första på programmet var Toys'r'us. Efter det blev det fikapaus med en gång för man blir ju helt utmattad av en halvtimma i en sån affär. Jag tänkte ju se om jag kunde hitta en klänning kanske. Men det var ju bara att glömma. Sen var vi på bio också och såg den utrolige historien om den kjempe store pæra. Myyys 💖  Dagen avslutades med middag på Burger King 👑 Gjorde nog inte nåt "förnuftigt" på hela dagen. MEN så idag var det det här som var förnuft. Det är sånna här dagar som det är så viktigt att ha ibland. Allt det andra som man "borde" kan man alltid göra en annan dag.  

XO

Ida Karolina 


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com