• Ida Karolina

Halva sommarn har ju redan gått


Inte för att vara pessimistisk, men så är det faktisk.

Som tur är har vi redan fått ha en del sommar. Ett tecken på det är ju att vi inte ids vara ute längre bara för att det är fint väder. För det är ju vanliga fall nästan ens skyldighet..

Nu kommer vi hem från jobbet, slänger på nåt på grillen sen är det okej att gå in och göra nåt annat.

Midsommar har redan kommit och gått. Jag har inte orkat skriva bara. På midsommarafton saknar jag Sverige. Just den dagen är det så långt hem. Och inga norrmän fattar egentligen den dagen. Det är väl kanske som deras sjuttonde maj. Med åren har jag lärt mig att man får bara försöka göra det mysigt där man är med dom som man är tillsammans med. En av mina bästa vänner här i Kristiansand kom på besök med sina barn. Vi gjorde lite god mat och ungarna lekte. Supermysigt! Jag skulle så gärna vilja vara i Sverige på nästa midsommarafton! Det ska jag alltså ta och skriva upp på min Bucketlist.

Följ gärna med på Instagram också :)

XO

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com