• Ida Karolina

En annorlunda vecka


Om jag skulle spola tillbaka till nyårsafton så är det är året inte alls som jag trodde eller tänkte att det skulle bli. Som tur var (kan jag inte minnas) att jag gav nåt speciellt löfte. För jag gillar inte ens nyårs. Det här året har väl bjudit på fler överraskningar än jag vågat hoppas eller tro.

Jag har fått resa så mycket mer i år än dom senaste åren. Förra veckan fick jag möjligheten att följa med till Flensburg i Tyskland. Tjänsteresa, men ändå, det räknas! Hade inte trott att den lilla stan skulle vara så trevlig! Jag fick några nätter ensam på ett fint hotellrum. Bara det är ju superlyxigt för en trött mamma som jag.

På kontoret på dagarna och ute och käkade på kvällarna. Hann till och med att shoppa lite. Hade verkligen gillat att komma tillbaka hit nån gång och haft ett lite lugnare program.

Jag gillar att göra en instastory med mitt morning coffee. Det blir nästan som en sorts check in.

Nu har jag faktisk inga fler resor inplanerade. Men man vet ju aldrig. Plötsligt händer det.

XO

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com