• Ida Karolina

Kladdkakans dag


Den har faktiskt en egen dag. Och det visst idag, 7.e november.

Det var en som sa det på jobbet, så fick det med mig helt random. Mina fikaglada pojkar tyckte ju så klart att vi skulle baka.

Först fick lillebror träna sig på att skriva kom i håg listan själv.Sen gick vi till affärn och köpte det som behövdes. Kladdkaka går ju som tur fort att slänga ihop. För sen var det läggdags. Då fick vi gjort nåt mysigt en grå onsdag mitt i veckan i alla fall.

För mig var det bara ett minus. Den var inte helt vegansk. Det går mer och mer mot det hållet, att jag föredrar sånt som är helt veganskt. Tänker tom på om jag vill ha en vegansk kategori här på min sida. Men har inte bestämt mig än..

XOXO

#fikatothepeople

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com