• Ida Karolina

Trött


och ont i magen.

(Bild lånad från Wix.com Tyckte den var fin).

Idag somnade jag efter middan efter att jag hjälpt junior med läxan. Jag blir bara så otroligt trött. Nej det är inte stress på jobbet. Jag älskar jobbet, det är det bästa jag haft i hela mitt liv.

Men nu har jag bara kommit helt ut av min lowfoodmap rutin. Det enda som funkar är att jag inte äter kött. Annars är allt fel. Käkade godis i helgen. Det borde jag heller inte ha gjort..

Hur många gånger har det inte blivit så här. Jag är bara så trött. Jag orkar inte gå en promenad. Jag orkar inte ens hålla mig vaken. Ikväll spöregnade det som tur var så jag behövde inte ha dåligt samvete för att jag inte gick ut.

Jag jag vet ibs och hypotyros strular till det lite för mig ibland. Läste nåt jag tyckte var rätt smart ändå. Typ att kroniskt sjuka låtsas som regel inte vara sjuka. Kroniskt sjuka låtsas hellre vara friska. Hur ofta fuskar jag inte och tänker typ jag kan ha lite, det går bra. Men till slut går det inte bra.

Som tur är är går det bra att börja om i morgon.

#ibs #hypotyros

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com