• Ida Karolina

Adventstid


Äntligen har man fått sätta upp lite utebelysning och börja julpynta. Jag har bara bakat lussebullar en gång. För det är typ den enda julkakan jag känner jag "måste" ha. Ikväll har jag postat ett stort paket med julklappar till familjen i Sverige. Håller tummarna för att det hinner fram innan jul. I fjor skicka jag två paket, det ena kom fram innan jul men det andra i januari. Jag ville så åka till Sverige i år, men det är så dyrt så det blir inte. Men vi ska fira hemma i år. Jag känner det är dags att göra sina egna traditioner och fira jul så som vi känner att vi vill fira jul.

December går så fort och det känns nästan omöjligt att försöka planera något. Men till helgen ska vi på julbord med mitt jobb och pojkarna ska på övernattning hos några vänner. Inte ofta jag och min kära går ut bara vi två. Jag har köpt ny klänning och nya stövletter och tror det kan bli kul.

Igår kväll tog vi julkort och i morgon måste jag på stan och printa ut dom så blir det julkort i år. Det blev det inte i fjor. I fjor var inte ett så bra år. Men känner verkligen att jag kommit starkare tillbaka <3 Snart tid för att planera julmat med veggo alternativ <3

XOXO

#adventstid

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com