• Ida Karolina

The Element


"How finding your passion changes everything".

I vinter har jag läst den här boken. Började på för länge sen men så här jag inte blivit färdig innan. Jag upptäckte Ken Robinson när jag pluggade på universitetet. Han är ju en fd Britisk professor som numera lever av att skriva böcker och hålla föredrag och sånt. Han skriver mycket om kreativitet och kritiserar hur skolan traditionellt är uppbyggd. Det ironiska är att jag ville använda hans material i min master (som inte blev nåt av) för att det inte var nog "teoretisk" eller nåt?

Hur som helst, jag gillar det han skriver om kreativitet. Att fråga om någon är kreativ är fel fråga, vi bör istället fråga hur en person är kreativ. För alla har det i sig i större eller mindre grad, och det är helt individuellt hur det kommer till uttryck.  

Det var dagens boktips 🤓📖

XOXO 

Ida Karolina 


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com