• Ida Karolina

Vår


Den här bilden är tagen vid trädet utanför mitt hus som blommar nu tidigt på våren. Plötsligt händer det och jag hinner inte med. Dom kommer säkert att vara färdig blommade om kort tid och det är så synd för dom är ju fina. Våren är på många sätt väldigt stress, värre än hösten. Just nu känns det som vi kommer från en evigt grå dvala helt tomma på överskottsenergi och det är så mycket som ska göras på våren. Fönster ska tvättas och trädgården fixas och inne i huset ska vinter garderoben städas bort. Kroppen är helt likblek och tom på d-vitamin. Jag är bara så trött och orkar inget av det här. Det blir för stor kontrast mellan hur det ska vara och hur jag känner att jag orkar. Har nästan inte ens gått på promenad och tagit kort. Det har minskat med bild tagandet. Men här kommer en bild iallafall som jag känner mig riktigt nöjd med. Kanske en ny start ändå.

XO

Ida Karolina


0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com