• Ida Karolina

Livet som händer innan frukost

Här är några bilder från morgonpromenaden. Det var sol och jättehärligt ute. Det var den solen vi fick den här helgen, utöver dan kom regnet igen. Vi har ju haft "karantän" i två dagar. Jättemärklig känsla.
Här är en bild från samma promenad men en liten kontrast från landskapen. En liten paus med skateboard. "Kan vi gå på tur snart igen, kan vi gå på mer tur.." Ja det är klart vi kan. Och den här gången var det tur vi hade men en kamera så vi fick med oss några minnen på bild.

Om jag inte hade flyttat är det inte säkert att ta bilder hade varit något som gett så mycket mening. Det är jättefint där jag bor nu, men jag har inga rötter här. Det är lite som att genom att ta bilder skapas en sorts tillhörighet samtidigt som det är ett sätt att visa att jag tycker jag haft tur som hamnat på en vacker plats på jorden <3


XOXO

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com