• Ida Karolina

Oktober 
Denna oktober har blivit lite annorlunda jämfört med tidigare oktober. “Change The Way You Look At Things And The Things You Look At Change”. För ett år sen skrev jag typ att jag inte direkt firar Halloween. I år har det handlat mer om att göra något kreativt som man inte gör i vanliga fall. Jag skärde ut en pumpa för första gången. Kollade lite på youtube för att få tips och att göra det själv var en lite kul erfarenhet. Först planderade jag att ta hand om innehållet, men det blev det inget av.

Min egen sminkning var ett annat kreativt projekt. Jag ville vara sjöjungfru i år och hade köpt lite kul smink. För att få till fiskfjällmönster hade jag sett på youtube hur man kan använda typ en nätstrupa till att ta över ansiktet och sen när man sminkar skugga över blir det fiskfjällmönster.

Kommer inte så bra fram på bilden, men nöjd ändå.

Till Skippy hade jag beställt fladdermusvinger. Bästa da´n att var hemme med sin katt.


Mina pojkar var en sväng på Halloweenfest och gick på Halloween i grannskapet. Här är det endast treat som gäller. Det här är inte så populärt där jag kommer ifrån. Men här är det svårt att inte var med alls. Man får iallafall sett en del grannar som kommer förbi.


Tänk att få klä sig ut och få godis när det är mörkt ute. Whats not to love.


XOXO

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com