• Ida Karolina

Speak only if it improves upon the silence

Den här bilden gillar jag.

Den är också från Flekkefjord som bilden i always take the scenic route. Tycker den är lite trollsk med björkgrenen i förgrunden. Det var spegelblankt den här dan och jag skulle önska jag hade en hel dag till att vandra runt ensam bara för att fota.

Också denna bild är en mobilbild men jag har tagit den genom lightroom. Det är inte alls mycket jag har gjort med den, tagit upp ljusstyrkan lite, ökat kontrasten något.. Det är inte alltid det är så mycket man behöver tillägga.


Jag vet inte hur många gånger jag upplever att människor pratar hål i huvudet på mig. Jag är rädd att om någon varit med mig här där den här bilden togs så skulle allt, hela upplevelsen ha processats via munnen - ALLT ska sättat ord på. Kan man inte bara ta in över sig en upplevelse utan att bryta ned den i ord.

Jag har inte alltid ord, jag tror det är en av anledningarna till att jag tar bilder, och delar bilder. Fast jag försöker ofta ändå hitta nån sortst titel eller ofta en passande quote. Här blev det speak only if it improves upon the silence.


Enough said

XOXO

0 comments

Recent Posts

See All
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com